Onze medewerkers werken dag en nacht aan en langs de weg. Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is om adequate verkeersmaatregelen te treffen. Goede afzettingen leiden verkeersstromen letterlijk in goede banen. Bovendien zorgen deze afzettingen ervoor dat wegwerkers veilig kunnen werken. Van stadscentrum tot autosnelweg, wij treffen de passende maatregelen, snel en deskundig.

De Jong Zuurmond is voor het toepassen van verkeersmaatregelen bij werk in uitvoering KOMO-proces gecertificeerd volgens de Nationale Beoordelingsrichtlijn 9101.

Veilig op de weg Verkeersmaatregelen zijn er voor uw en onze veiligheid. Op verschillende plekken zijn verschillende maatregelen nodig. Wij hebben afzettingsmaterialen in alle soorten en maten, zodat we in elke voorkomende situatie een verkeersmaatregel realiseren die aan de wettelijke eisen voldoet. Van kegels en borden tot complete rijdende afzettingen, stationaire afzettingen en afzettingen met verkeersregelinstallaties, wij zorgen voor de juiste combinatie. Om zowel de weggebruiker als de wegwerker optimaal te beschermen, kunnen we ook ‘barriers’ plaatsen. En als het nodig is brengen wij in eigen beheer tijdelijke wegmarkeringen aan van gele wegenwerf of tape. Op wegen die nog niet van verkeerssignalering zijn voorzien, zorgen wij voor passende mobiele rijstrooksignalering (MRS).

In geval van nood De Jong Zuurmond heeft dag en nacht materiaal stand-bye, zowel op het eigen bedrijfsterrein als op vele andere locaties in Nederland. In geval van nood kunnen wij zonder tijdverlies direct naar de betreffende plek vertrekken en daar de benodigde verkeersmaatregelen plaatsen, zoals een ‘botsabsorber’, tekstwagens of mobiele rijstrooksignalering. Hulpdiensten, bergers en andere partijen kunnen dan veilig werken.