Over ons

De Jong Zuurmond
helpt u veilig vooruit

De Jong Zuurmond Infrabeheer, Onderhoud & Services wil graag dat iedereen veilig en met plezier onderweg kan zijn, op de weg en over water. Wij werken daarom met passie en energie aan de veiligheid van de (water)weg en het onderhoud en beheer van de openbare ruimte. Dat doen wij met betrokken vakmensen en het beste en meest uitgebreide materieel. Wij werken proactief én integraal en hebben een continue focus op kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Zo zijn onze (water)wegen altijd in optimale conditie.

Voor elke vraag een passende oplossing

Het beheer en onderhoud van de (vaar)wegen en hun omgeving bevat een scala aan activiteiten en vakdisciplines. Van groenbeheer tot wegmarkering, van onderhoud van viaducten en tunnels tot gladheidsbestrijding en baggerwerkzaamheden.

DJZ heeft alle kennis en ervaring, materieel en competenties onder één dak. Als moderne en complete servicedienstverlener maken wij het onze klanten makkelijk met één aanspreekpunt voor al uw vragen over onderhoud en beheer. Wij zetten onze beschikbare kennis en ervaring in om voor elke vraag de best passende oplossing te verzorgen.

Specialist in assetmanagement

De Jong Zuurmond is specialist in assetmanagement en marktleider op het gebied van prestatiegerichte onderhoudscontracten. Dankzij onze proactieve beheer- en onderhoudsmethoden weten wij altijd hoe de weg erbij ligt. Wij zetten bovendien fors in op innovatie en ontwikkeling van tools en kennis, zodat wij altijd voorop blijven lopen in de markt. ‘Real time’ en ‘integraal’ zorgen wij voor precies de juiste informatie om te kunnen sturen, beheren en ontzorgen. Dat helpt ongelukken en ongemakken voorkomen, zorgt voor optimaal comfort en maximale kwaliteit van uw en onze (vaar)wegen.

Synergie in samenwerking

Bij De Jong Zuurmond werken wij effectief en efficiënt met een breed palet betrokken en ervaren vakmensen. Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke opgaven. Zowel op het gebied van veiligheid, als op het gebied van duurzaamheid. Wij willen verantwoord en duurzaam ondernemen en werken aan evenwicht in de driehoek people-planet-profit. Wij zijn dan ook steeds op zoek naar synergie. Samenwerking is daarbij een sleutelwoord. Met elkaar, met onze opdrachtgevers, met de omgeving. Zo werken wij dagelijks aan veilige en comfortabele wegen, vaarwegen en buitenruimtes.